Puheratkaisut

Suurin osa tärkeistä kontakteista hoidetaan puhumalla, joten haluat varmasti käyttää siihen mahdollisimman hyviä työkaluja. Tarjoamme toimialakohtaisesti ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin.

Käyttäjäystävällinen tallennuspalvelumme on mahdollista integroida myös nykyiseen puhejärjestelmääsi.

Lue lisää

Contact Center ja asiakaspalveluratkaisut

Mikäli käytössänne on monikanavainen Contact Center, pyydä asiantuntijaamme kertomaan miksi OmniChannel-ratkaisu on tehokkaampi kuin MultiChannel. Jos Contact Center puuttuu, niin miltä kuulostaisi kaikkien palvelukanavien käyttäminen yhdestä käyttöliittymästä? Palvelumme mahdollistaa lisäksi kattavat ja yrityksesi tarpeiden mukaan muokattavat raportit.

Tarjoamamme asiakaspalveluratkaisut integroituvat tarvittaessa liiketoimintasovelluksiisi, kuten esimerkiksi CRM-järjestelmäänne.

Lue lisää

Puhelinjärjestelmien huolto- ja ylläpitopalvelut

Kokeneet asiantuntijamme asentavat, ylläpitävät, huoltavat ja korjaavat puhejärjestelmäsi rautaisella ammattitaidolla. Tarvittaessa otamme haltuumme myös vanhemmat järjestelmäsi.

Varaosat toimitamme takuuvarmasti viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lue lisää

Mobiilietähallinta ja teletiski

Toimitamme päätelaitteidesi turvallisen ja täydellisen etähallinnan avaimet käteen –periaatteella. Palveluun kuuluu mm. etälukitus, varmuuskopiointi, laiterekisteri, sovellusten asennus ja tietoturvamäärittelyt.

Tarpeidesi mukaan räätälöidyn teletiskin kautta hoidat yhdeltä luukulta kaikki puhejärjestelmiin ja mobiilipäätelaitteisiin sekä niiden palveluihin kohdistuvat pyynnöt, niiden seurannan sekä sovellustilaukset, asennuksen ja huollon.

Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö