Contact Center ja asiakaspalveluratkaisut

Ratkaisumme ovat helppokäyttöisiä ja monikanavaisuutta tukevia. Mahdollistamme asiakaspalvelijoillesi ergonomisen ja työhyvinvointia tukevan ympäristön.

Monipuolisen raportoinnin avulla näet, miten asiakkaat tavoittavat yrityksenne palvelut. Pääset kartoittamaan ruuhkahuiput, näet, milloin puheluja menetetään ja milloin palvelu on yliresursoitu. Samalla raportointityökalulla saat tarkat tiedot, mitä asiakaspalvelijasi milloinkin tekevät. Järjestelmä erottelee puhelimessa olevat, sähköposteja käsittelevät, chat-viesteihin vastaavat, päätetyöskentelyä tekevät, tauolla olevat ja vapaana olevat työntekijät. Voit itse muokata raportteja ja poimia tärkeimmät tiedot käyttöösi yhteen näkymään – reaaliaikaisesti tai jaksotettuna jälkikäteen. Käytössäsi on siis työkalu, jonka avulla voit parantaa asiakaskokemusta ja samalla tehostaa yrityksen henkilöresurssien käyttöä!

Integroimme yrityksesi CRM-järjestelmän puheratkaisuumme, jolloin soittajan tiedot avautuvat automaattisesti puhelun tullessa. Näin tunnistat välittömästi puhelinnumeron perusteella, kuka asiakas on, jolloin voitte jatkaa helposti siitä, mihin viimeksi jäitte. VIP-listojen avulla voit itse hallinnoida saapuvien puheluiden tärkeysastetta. Tarjoamamme ratkaisun avoimet rajapinnat mahdollistavat liiketoimintasovellusten integroinnin kiinteäksi osaksi asiakaspalvelua.

Asiakaspalvelussa on välillä hiljaisia hetkiä – hyödynnä asiakaspalvelunne resursseja myyntityöhön tällaisena aikana. Järjestelmämme mahdollistaa automatisoidut ulossoittokampanjat, joissa voidaan käyttää yrityksen asiakaslistoja. Kun puheluita ei tule sisään, voivat asiakaspalvelijat soittaa ulos!

Tarjoamme asiakastyytyväisyyskyselyt tekstiviestipalveluna. Asiakaskontaktoinnin jälkeen järjestelmämme kautta on mahdollista lähettää tekstiviesti, jossa asiakas voi antaa välittömästi palautetta saamastaan palvelusta.

Voit jättää tästä viestin tai yhteydenotto­pyynnön, vastaamme tuota pikaa!