Mobiilietähallinta ja teletiski

Täydellinen päätelaitteiden etähallinta avaimet käteen –toimituksena. Kiinnostuitko?”

Tiedätkö, montako puhelinta yrityksessänne on ja mihin järjestelmään ne kuuluvat? Älä tuhlaa tehokasta työaikaasi mobiililaitteiden kanssa taistelemiseen – Tele Scopelta saat täydellisen päätelaitteiden etähallinnan avaimet käteen –toimituksena!

Laiterekisterin avulla käytössäsi on jatkuvasti ajantasainen tieto siitä, mitä mobiililaitteita omistat. Rekisteristä näet laitemäärät, laitteiden iän sekä niiden ohjelmistoversiot.

Miten mobiilipäätelaitteet on otettu huomioon yrityksenne tietoturvapolitiikassa? Miten valvotte, että turvallisuuskäytäntöjä noudatetaan? MDM-ratkaisumme vie tietoturvapolitiikan pakotetusti käyttäjien päätelaitteisiin. Lukituskäytännöt, virustorjunnan asetukset ja ohjelmistopäivitykset hoituvat hallitusti ja automaattisesti mobiilietähallintasovelluksen avulla – näin tietosi ovat aina turvassa.

Etähallinnan avulla saamme tärkeät tiedot talteen, mikäli päätelaite katoaa. Näin arkaluontoinen tieto ja yrityssalaisuudet eivät koskaan päädy vääriin käsiin. Etälukituksen lisäksi hoidamme myös etäasennukset ja etäputsaukset. Järjestelmän asennus ja käyttöönotto toteutetaan asiakkaan kanssa yhdessä sovitun käyttöönottoaikataulun ja projektisuunnitelman mukaisesti. Hyvä suunnitelma varmistaa sen, että mobiilietähallinta saadaan joustavasti ja varmasti käyttöön!

Teletiskipalvelumme säästää työntekijöidenne hermoja ja vapauttaa aikaa tuottavan työn tekemiseen. Asennamme tarvittavat sovellukset ja päivitykset puolestanne ja toimitamme päätelaitteen käyttövalmiina työntekijälle. Päätelaitteiden huoltologistiikka ja varalaitepalvelu varmistavat mahdollisimman lyhyen ”radiohiljaisuuden”, kun kännykkä on kolahtanut katukiveen.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tavoista, joilla saatte yrityksenne mobiililaitteet paremmin hallintaan. Tarjoamme kokemuksemme mukaan lisäksi apua yrityksenne turvallisuuspoliittisten toimintatapojen määrittämiseen.

Voit jättää tästä viestin tai yhteydenotto­pyynnön, vastaamme tuota pikaa!