Puheratkaisut

”Vakuutu osaamisestamme.”

Nykyaikaisen puhelinjärjestelmän, eli yrityksen kommunikaatioratkaisun, yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on päätelaiteriippumattomuus. Tehokkaassa työskentelymallissa päätelaite valitaan tehtävän mukaisesti:

  • Säännöllistä toimistotyötä tekevälle henkilölle tärkeitä asioita ovat työergonomia, hyvä äänenlaatu, kädet vapaina –toiminto ja puhelujen helppo poimiminen ja välittäminen
  • Laadukas pöytäpuhelin (IP tai perinteinen lankapuhelin) on johdon assistentille lyömätön työkalu
  • Paljon liikkuvalle myyjälle yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on tavoitettavuus

One-Number-Service, eli yhden numeron politiikka, mahdollistaa yhden numeron jakamisen kontakteillesi. Järjestelmä ohjaa puhelut siihen päätelaitteeseen, joka on sinulle milläkin hetkellä sopivin. Puhelujen ohjaus voidaan myös automatisoida erimerkiksi kalenterin tilatiedon perusteella.

Tiimityöskentely tehostuu, kun kollegan puhelimen tilatiedot ovat aina saatavilla. Puhelut on mahdollista muuttaa lennosta usean hengen neuvotteluksi ja siitä verkkoneuvotteluksi. Yrityksenne CRM-järjestelmä integroituu kaikkien työntekijöiden käytössä olevaksi puhelinluetteloksi. Ohjelmistopuhelimenasi voi toimia tuttu Outlook-sovellus. Ylläoleva on yhdistettyä viestintää. Unified Communications -ratkaisut ovat käytettävissäsi jo tänään Tele Scopen tarjoamien ratkaisujen kautta.

Saat mobiiliclientillä puhelinjärjestelmäsi monipuoliset toiminnot suoraan mobiililaitteeseesi.

Keskitä koko huomiosi tärkeään puheluun ja unohda käsin kirjoitetut muistiinpanot – Tele Scope tarjoaa luotettavan ja yrityksesi tarpeiden mukaan skaalautuvan puheentallennusratkaisun. Valitse tarpeidenne mukaan ratkaisu, jossa ennalta määritellyt puhelut tallennetaan automaattisesti tai vaihtoehto, jossa tallennat meneillään olevan puhelun yhdellä napin painalluksella. Huomioitavaa on, että osa asiakaspalvelun puheluista on jo nykyään pakollista tallentaa.

Toimitamme puheentallennuksen osana kommunikaatioratkaisujamme, mutta tallennuspalvelu on mahdollista liittää myös jo olemassa olevaan järjestelmäänne.

Tarjoamme toimialakohtaisia puheratkaisuja. Toimi yrityksesi sitten terveydenhuollon, dealer- ja pankkipalveluiden tai turvallisuuden parissa, löydämme varmasti yhdessä teille sopivimman ratkaisun.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen – kartoitamme tilanteenne sekä kerromme lisää keinoista, joilla voimme helpottaa työkuormaasi ja tehostaa liiketoimintaanne. Puheratkaisujemme käyttövarmuus on erinomainen.

Voit jättää tästä viestin tai yhteydenotto­pyynnön, vastaamme tuota pikaa!